• Welkom bij de Blue Tomato

    Scroll naar beneden of klik op de pijl voor meer

De Blue Tomato

Coffeeshop

Neutronweg 11  ||  1627 LG  ||  Hoorn

Zon – Don: 10:00 – 21:00  Vrij – Zat: 10:00 – 22:00

Welkom bij de nieuwste generatie van Coffeeshops

De Blue Tomato in Hoorn heeft 60 jaar ervaring in de Coffeeshop sector samengebracht. Het resultaat is een fris en modern pand, en een totaal nieuwe werkwijze. Het doel van de Blue Tomato is om een nieuwe standaard te zetten voor alle Coffeeshops. De kwaliteit van onze producten wordt weerspiegeld in alle aspecten van de winkel. Van de prachtige balie tot de geweldige, kunstwerken van Telmo & Miel. Zij hebben alle kunst speciaal voor ons ontworpen en met de hand geschilderd. Niet voor niets rijden mensen een heel eind naar onze winkel, soms helemaal uit Amsterdam!

Klik hier voor een routebeschrijving naar onze deur, vanaf waar je ook bent.

De Blue Tomato kun je vinden op het industrieterrein van Hoorn, net buiten de stad. Het adres is Neutron weg 11. Je wordt begroet door onze vriendelijke staf, en kunt recht voor de deur parkeren. Mocht het druk zijn verlenen zij assistentie, en ze staan altijd garant voor een veilige omgeving, zowel voor de klanten als voor de omgeving. Om dit goed te kunnen doen is al ons personeel in het bezit van het diploma “basistraining Cannabis en goed gastheerschap”.

Apotheek moderne stijl

“Elk aspect van ons ontwerp is met zorg gekozen om de kwaliteit van onze producten te weerspiegelen”

Ons menu is met grote zorg samengesteld

Alleen producten van de beste kwaliteit halen onze kaart

5e plaats in Beste Coffeeshop 2015

In 2015 werden we 5e bij het stemmen voor de beste Coffeeshop in Nederland door CoffeeShopsinfo.nl

image showing the Blue Tomato Coffeeshop Hoorn - Bright, modern, clean interior design

BLUE TOMATO HOORN – EEN COFFEESHOP KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

Ontdek meer informatie over de Blue Tomato in Hoorn op de “Over ons” pagina. Hier lees je over onze opening, over het assortiment zaden van Amsterdam Genetics die bij ons te koop zijn, of bekijk het Coffeeshop Menu met onze hapjes en drankjes. Ook kun je hier kijken naar onze eigen Google Business Tour, zodat je zelf door te klikken ons pand kunt bekijken in de 360 graden Virtuele Tour. Als je weten wilt wat anderen over ons te zeggen hadden, kijk dan eens naar de 5 sterren recensies. Die ontvingen we op verschillende media.

Image showing the Blue Tomato Coffeeshop in Hoorn at night. Two of their very smartly dressed hosts can be seen waiting to greet cars as they arrive
Image of the Amsterdam Genetics Logo as sold by the Blue Tomato Coffeeshop in Hoorn

Amsterdam Genetics

Wij van de Blue Tomato geloven in Kennis en Educatie. Daarom werken we samen met Amsterdam Genetics. Zij voorzien ons van producten met de beste kwaliteit van heel Nederland.

Volg de Blue Tomato op sociale media

The Blue Tomato Hoorn viewed from the outside

Sharing is Caring

deel ons verhaal

Iedereen hier bij de Blue Tomato doet zijn best. We willen je een prachtproduct kunnen aanbieden, en dat doen in een fijne, veilige omgeving. Wil je ons helpen? Geef je recensie over onze Coffeeshop op de sociale media van je keuze.

Google+

Facebook

Heel erg bedankt!