Welkom bij de

Blue Tomato

COFFEESHOP

Neutronweg 11  ||  1627 LG  ||  Hoorn

Sun – Thur: 10:00 – 21:00
Fri- Sat10:00 – 22:00

ALLEEN PRODUCTEN VAN DE BESTE KWALITEIT HALEN ONZE COFFEESHOP KAART.

“ONS MENU IS MET GROTE ZORG SAMENGESTELD.”

WELKOM BIJ DE

NIEUWSTE GENERATIE VAN COFFEESHOPS

COFFEESHOP IN HOORN

Blue Tomato kun je vinden op het industrieterrein van Hoorn, net buiten de stad. Het adres is Neutron weg 11.

De Blue Tomato in Hoorn heeft 60 jaar ervaring in de Coffeeshop sector samengebracht. Het resultaat is een fris en modern pand, en een totaal nieuwe werkwijze. Het doel van de Blue Tomato is om een nieuwe standaard te zetten voor alle Coffeeshops.

Blue Tomato Hoorn & Amsterdam Genetics

Wij van de Blue Tomato geloven in Kennis en Educatie. Daarom werken we samen met Amsterdam Genetics. Zij voorzien ons van producten met de beste kwaliteit van heel Nederland. We hebben een uitgebreid assortiment van Amsterdamse Genetica Cannabis Seeds, Hemp Infused Soap en een breed scala aan merchandise. Vraag in winkel bij uw volgende bezoek!

Om dit goed te kunnen doen is al ons personeel in het bezit van het diploma “basistraining Cannabis en goed gastheerschap”.

Locatie en Parkeren

Je wordt begroet door onze vriendelijke staf, en kunt recht voor de deur parkeren. Mocht het druk zijn verlenen zij assistentie, en ze staan altijd garant voor een veilige omgeving, zowel voor de klanten als voor de omgeving.

De kwaliteit van onze producten wordt weerspiegeld in alle aspecten van de winkel. Van de prachtige balie tot de geweldige, kunstwerken van Telmo & Miel. Zij hebben alle kunst speciaal voor ons ontworpen en met de hand geschilderd. Niet voor niets rijden mensen een heel eind naar onze winkel, soms helemaal uit Amsterdam!

VOLG DE BLUE TOMATO OP SOCIALE MEDIA

Moderne apotheekstijl balie bij de Blue Tomato Coffeeshop in Hoorn

Deel ons verhaal

Iedereen hier bij de Blue Tomato doet zijn best. We willen je een prachtproduct kunnen aanbieden, en dat doen in een fijne, veilige omgeving. Wil je ons helpen? Geef je recensie over onze Coffeeshop op de sociale media van je keuze.